top

Dykkerkompressor

KAP-LINE

370 - 680 l/min.

Højtrykskompressor

DEN KRAFTFULDE FYLDESTATION

KAP-LINE serien imponerer ved at kombinere BAUERS styrker med en fantastisk høj fyldehastighed og kompakte dimensioner.

Kompressorens horisontale design, lave tyndepunkt og dens modtandsdygtig overfor korrosion gør, at kompressoren er velegnet til både mobil, marine og stationær. Kompressoren sikrer en kontinuerlig drift under de hårdeste betingelser. Kompressoren kan uden problemer opgraderes til en lydløs fyldestation og styres gennem en betjeningsvenlig B-CONTROL, som viser alle nødvendige kompressorfunktionaliteter.

BAUERs filtersystemer garanterer den reneste åndeluft i henhold til DIN EN 12021:2014.

Produktoplysninger

IK 15.1/150/180 kompressorblok

Kompressortrinene er placeret på siderne af kompressorblokken, hvilket er nøglen til en optimal drift med høj effektivitet. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

Filtersystem P41 DUO (KAP-H og KAP-HN)

Dette filtersystem har to filterhuse (dobbeltfiltrering), ekstra olie/vandudskillerhus og trykholderventil, som sikrer en meget ren luft.

B-CONTROL MICRO Kompressorkontrol

B-CONTROL MICRO er en moderne og brugervenlig kompressorkontrol med farve display. Det er en intelligent styring og en pålidelig overvågning af alle grundlæggende funktioner. Oplysningerne på displayet kan aflæses klart i teksten, og der er mulighed for at vælge imellem forskellige sprog. 

Eksempler på funktionaliteter: 

  • Der kan vælges mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk styring 
  • Angivelse af det faktiske tryk, arbejdstid og driftstilstan 
  • Logbog til at overvåge diverse hændelser Informationer vedrørende næste service af kompressoren
  • Temperaturovervågning 
  • Olietryksovervågning CAN bus er inkluderet (for internt brug) 
  • Sporgmuligheder: dansk, norsk, svensk, englesk, tysk, finsk, hollandsk, spansk, fransk m.m. 
  • Nem at softwareopdatere via. SD-kort

P61 filtersystem (KAP-DAH)

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P61 og P81 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021:20141. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1 Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i brugermanualen, samt at der anvendes BAUER AERO-GUARD, hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

Kompressorkontrol (KAP-DAH)

Den elektriske styring, med ekstra overvågningselektronik gør, at kompressoren automatisk slukker, når det endelige tryk er opnået i systemet. Desuden måler den driftstimer og olietryk, samt viser den aktuelle driftstilstand.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 450 - 680

Motor: 11 - 15 kw

Netto vægt: 370 - 385 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til KAP-LINE kompressorerne

Supplerende mellemtrinsseperator (mellem første og andet trin på kompressoren)

Det anbefales at installere en supplerende mellemtrinsseperator, hvis kompressoren skal anvendes steder, hvor luftfugtigheden er høj (fx tropiske områder). Dette kan forlænge levetiden af enheden og filteret. Det vil derudover reducere vedligeholdelsesomkostningerne.

B-SECURUS filterovervågning – er et tilbehør til din sikkerhed!

B-SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

Mellemtryksmanometer sæt

Manometeret viser driftstryk på de enkelte kompressortrin. Informationen om trykket anvendes til at kontrollere de tilsvarende trins ventiler, hvilket gør, at der kan hurtigt kan opdages potentielle fejl. Mellemtryksmanometeret installeres i kompressorhuset.

B-CONTROL II kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig. B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner.

.

Automatisk omskifterfunktion

Den automatiske omskifterfunktion muliggøre, at dykker- og røgdykkerflasker hurtigt bliver fyldt og samtidig parallelt med banksystemet og via kompressoren. Den understøtter derved en fuldautomatisk omskiftning mellem højtryksbank og kompressorenheden.

B-KOOL køletørrer

I miljøer hvor omgivelsestemperaturen er særdeles høj, kan en B-KOOL køletørrer forhøje filterlevetiden markant. Du kan derfor drage fordel af et meget lavere filter-forbrug og meget længere driftstid.

AERO-GUARD – en effektiv rensning af CO2 i åndedrætsluften

Brugen af AERO-GUARD reducerer CO2 indholdet i åndedrætsluften til ca. en tredjedel af den indsugede luft.

Fyldehåndtag

Fyldehåndtaget er komplet med et sluttryksmanometer. Manometeret gør det nemt at følge fyldetrykket til enhver tid, og er beskyttet af en slidstærk gummikappe.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®