top

Om Bay Kompressor

Vi elsker det, vi laver

Vi har en velkvalificeret stab af specialister, og er i august 2002 blevet udnævnt til eksklusiv agent for BAUER i Danmark, af BAUER Kompressoren Group i München. Vi varetager alt salg og service af BAUER kompressorer i Danmark.

Hvem er vi og hvad kan vi?

Vi er specialiseret inden for højtrykskompressorer til åndeluft, kompressorer til røgdykning, kompressorer til diverse gasser og industrikompressorer.


Vi har en velkvalificeret stab af specialister, og er i august 2002 blevet udnævnt til eksklusiv agent for BAUER i Danmark, af BAUER Kompressoren Group i München. Vi varetager alt salg og service af BAUER kompressorer i Danmark.

BAY Kompressor ApS har siden 2002 været BAUER A-Partner for Danmark, Grønland, Færøerne og Island.

At være A-Partner for BAUER betyder, at BAY Kompressor ApS har de eksklusive rettigheder til at varetage salg, service, support og levering af reservedele for BAUER Kompressorer i ovennævnte lande.

BAY Kompressor ApS er i dag ejet af René Bay Wedebye og Jeanette Bay Wedebye, som har mere end 20 års erfaring indenfor området.

Produktion

BAY Kompressor ApS's produktionsfaciliteter er tilrettelagt og optimeret til mindre serier af højtrykskompressorer og udstyr i henhold til de danske myndighedskrav, således at leveringstid og pris optimeres til fordel for kunden. Standardkomponenter leveres fra leverandør til faciliteterne i Kastrup, for derefter at blive bygget færdige eller blot afprøvet før installation, alt afhængig af kravet til leverancen.

Logistik og lager

BAY Kompressor ApS er lagerførende med reservedele til alle leverede BAUER kompressorer og anlæg, og ajourfører lageret løbende, så det til enhver tid lever op til kundernes krav. Levering finder sted fra dag til dag.

BAY Naturgas/CNG ApS

BAY Naturgas/CNG ApS er specialiseret indenfor højtrykskompressorer til CNG samt Biogas opgraderingsanlæg.


Som BAUER A-Partner har vi eksklusive rettigheder til at varetage salg og service i Danmark, Grønland, Færøerne og Island.

Derudover tilbyder vi salg og service i Sverige, og vi er BAUER’s foretrukne service-partner.

BAY Naturgas/CNG ApS har et erklæret mål om at være de bedste i klassen og leveringsdygtig af høj kvalitet, service og konkurrencedygtige priser. Foruden levering af salg og service på CNG området er vi også leveringsdygtige I specielle og skræddersyede løsninger indenfor højtryksområdet.

BAY Naturgas/CNG ApS er etableret 1. januar 2013 og ejes i dag af Rene Bay Wedebye og Steen Hagedorn. BAY Naturgas/CNG ApS ligger på samme adresse som BAY Kompressor ApS

Historien om BAY Kompressor

BAY Kompressor ApS blev etableret i august 2002, hvor aktiviteterne fra det tidligere BKT Kompressor ApS samt Scandinavian Gas (ScanGas) blev overtaget.


Det store markedskendskab og vores omfattende knowhow er blevet oparbejdet gennem mere end 20 år på markedet, og bliver videreført i en optimeret organisation, og med et tæt samarbejde med BAUER Kompressoren GmbH i München.

I September 2011 flyttede BAY Kompressor ApS til nyrenoverede, større og topmoderne lokaler.

BAY Kompressor ApS har som erklæret mål at være førende leverandør af højtrykskompressorer til det danske marked. Dette skal opnås gennem en tæt dialog med kunderne og verdens førende leverandør af højtrykskompressorer og udstyr. Herved får vi optimeret produkter og ydelser, så kundernes krav bliver imødekommet ved brug af standardiserede løsninger i videst mulig omfang. Derved kan omkostningerne minimeres, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.


BAY Kompressor ApS vil fokusere målrettet på service og forebyggende vedligeholdelse. Systemløsninger fra BAY Kompressor ApS kan derfor indeholde en hel række ydelser udover selve maskinleverancen:

  • Servicekontrakt med fast og særlig gunstig pris. 
  • Rådgivning i forbindelse med forebyggende vedligeholdsprogrammer og opstilling af krav til serviceskemaer. 
  • Reservedelsgaranti – Garanti for levering af reservedele inden for det aftalte tidsrum.

I dag er BAUER KOMPRESSOREN Group repræsenteret af 15 datterselskaber, mere end 145 godkendte salgspartnere og mere end 280 servicestationer. BAUER Group har en markedsandel på omkring 70 % indenfor åndedrætsluftløsninger. BAUER forbinder denne succes med den globale kvalitetsstrategi som ansatte og et stort antal af partnerne er forpligtet til at efterleve.

Mere information er tilgængelig på BAUERs hjemmeside:

Tal med en specialist

Vi er lige her...

Og vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt — eller besvare dine spørgsmål

Historien om BAUER Kompressoren, Tyskland

BAUER KOMPRESSOREN har mere end 100 års erfaring inden for maskinbygning.
Johann BAUER, der var smed i Arnsdorf i Bayern, grundlagde en landbrugsmaskinefabrik i 1888.

I 1946 begyndte BAUER at bygge lavtrykskompressorer og siden 1956 også højtrykskompressorer.

I dag er BAUER en fastetableret leder på markedet for højtrykssektorer. BAUER er stolte af at være det firma som har ydet mest indenfor udviklingen af kompressorer til åndedrætsluft.

BAUER KOMPRESSOREN Group blev grundlagt i 1946. Siden 50’erne har BAUER stræbt efter tætte internationale alliancer ved at danne udenlandske datterselskaber. Dette bringer BAUER tættere på markedet, kunderne og underleverandørerne og herved sikres en optimal service og support.

I dag er BAUER KOMPRESSOREN Group repræsenteret af 15 datterselskaber, mere end 145 godkendte salgspartnere og mere end 280 servicestationer. BAUER Group har en markedsandel på omkring 70 % indenfor åndedrætsluftløsninger.

BAUER forbinder denne succes med den globale kvalitetsstrategi som ansatte og et stort antal af partnerne er forpligtet til at efterleve.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®