top

industrikompressor

B, I OG IB-RANGE BK 23 - BK 52

25 - 420 bar, 1300 - 6600 l/min.

Højtrykskompressor

Denne vandkølede højtrykskompressor er ideel til installation under det sværeste omgivelsesforhold og til industrielle formål.

Anvendelsen af vandkøling imellem kølertrinene muliggøre, at systemet kan absorbere størstedelen af den producerede varme af kølevandet

Disse industrielle højtrykskompressorer kræver meget lidt vedligeholdelse og der kan opnå lang levetid på kompressorerne. Samtidig er kompressorernes støjniveau lavere sammenlignet med luftkølende industrikompressorer. 

Produktoplysninger

B-CONTROL II Kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig.

B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer.

Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

Kompressorblok

Til kompressorer med indsugningstryk har BK23 til BK52 blokserien et tryktæt krumtaphus til en ensartet absorption af de interne gasser.

Vandkøling

Anvendelsen af vandkøling imellem kølertrinene muliggør, at systemet kan absorbere størstedelen af den producerede varme ved kølevandet.Dette vedligeholdelsesvenlige kølekoncept passer især til vanskelige omgivelser, hvor det ikke er muligt at anvende en luftkølet kompressor.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 1300 - 6600

Bar: 25 - 420

Motor: 30 - 160 kw

Vægt: 1150 - 4900 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til B, I OG IB-RANGE BK 23 - BK 52 kompressorerne

Pladevarmeveksler sæt

Et pladevarmeveksler sæt kan bruges til at opbygge et dedikeret lukket kompressor kølevandskredsløb. I åbne kølesystemer med ferskvand, saltvand eller åbne køletårne, er en pladevarmeveksler netop vigtigt for, at kompressoren, med kølevand, kan køre med et passende køleniveau og kvalitet.

Varmeveksler sæt

Sættet består af en luft-til-vand varmeveksler, der gør det muligt at betjene vandkølede kompressorenheder uafhængigt af vandforsyningen.

Eksplosionsbeskyttelse

Kompressoren kan leveres med eksplosionsbeskyttelse, hvilket er i overensstemmelse med ATEX-direktiver.

Indsugninssystem

Et indsugningssystem er nødvendigt for indsugningskompressorer. Dette skal sikre, at gassen indføres ved indsugningstrykket, som er tilladt for den enkelte kompressor. Hvis det tilladte indsugningstryk er under- eller overskredet vil kompressoren slukke. Indsugningssystemets komponenter omfatter et rørfilter, indsugningstrykføler, rør og tilslutning samt en indsugningsventil og en sikkerhedsventil.

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®