top

industrikompressor

GIB-SP RANGE BK 26

110 - 520 bar, 10400 - 15000 l/min.

Højtrykskompressor

Vandkølet højtrykskompressor til industrielle formål. Kombinationen af en skruekompressor og højtryksbooster muliggør en høj luftlevering med kompakte dimensioner. Kompressionsprocessen involverer 5 trin, hvilket holder kompressionstemperaturerne på et minimum.

Anvendelsen af vandkøling imellem kølertrinene muliggøre, at systemet kan absorbere størstedelen af den producerede varme af kølevandet.

Disse industrielle højtrykskompressorer kræver meget lidt vedligeholdelse og der kan opnå lang levetid på kompressorerne. Samtidig er kompressorernes støjniveau lavere sammenlignet med luftkølede kompressorer. 

Produktoplysninger

B-CONTROL II Kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig.

B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer.

Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

Kompressorblok

Til kompressorer med indsugningstryk har BK23 til BK52 blokserien et tryktæt krumtaphus til en ensartet absorption af de interne gasser.

Vandkøling

Anvendelsen af vandkøling imellem kølertrinene muliggør, at systemet kan absorbere størstedelen af den producerede varme ved kølevandet.Dette vedligeholdelsesvenlige kølekoncept passer især til vanskelige omgivelser, hvor det ikke er muligt at anvende en luftkølet kompressor.

Skrue-booster koncept

GIB-SP-serien udgør en kompakt og strukturel enhed, som der omfatter en kombination af en skruekompressor og en 4-trins højtryksbooster. Den kontinuerlige aksel giver motoren mulighed for at betjene kileremskompressoren og den direkte koblede booster på samme tid.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 10400 - 15000

Bar: 110 - 520

Motor: 250 / 365 kw

Vægt: 4400 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til GIB-SP Range kompressorerne

Pladevarmeveksler sæt

Et pladevarmeveksler sæt kan bruges til at opbygge et dedikeret lukket kompressor kølevandskredsløb. I åbne kølesystemer med ferskvand, saltvand eller åbne køletårne, er en pladevarmeveksler netop vigtigt for, at kompressoren, med kølevand, kan køre med et passende køleniveau og kvalitet.

Varmeveksler sæt

Sættet består af en luft-til-vand varmeveksler, der gør det muligt at betjene vandkølede kompressorenheder uafhængigt af vandforsyningen.

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®