top

industrikompressor

GIB 23 luftkølet, højtryksbooster

25 - 365 bar, 1330 - 5750 l/min.

Højtrykskompressor

Disse luftkølede boosterkompressorer i GIP-serien er kendetegnet ved deres krumtaphus, som kan klare et tryk på op til 16 bar. De er udstyret med et kraftigt kølesystem. Desuden har kompressorerne lave vedligeholdelsesomkostninger, og kan anvendes til komprimering af både luft, nitrogen, helium og argon.

Det er muligt at skræddersy kompressorerne til netop dine behov.

Produktoplysninger

B-CONTROL II Kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig.

B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer.

Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

Kompressorblok

Til kompressorer med indsugningstryk har BK23 til BK52 blokserien et tryktæt krumtaphus til en ensartet absorption af de interne gasser.

Luftkøling

Luftkøling er en del af ekstern køling. Den udleder direkte kompressorvarmen fra alle steder, hvor varme er kritisk.Luftkølede kompressorer er ideelle til mobile og stationære enheder. Takket være den effektive dimensionering af luftkøleudstyr er vi i stand til at tilbyde luftkølede kompressorenheder med værdier på op til 110 kW.

Konfiguration

Den luftkølede serie er kendetegnet ved sit krumtaphus, som er trykbestandig op til 16 bar. Dette muliggør kompression til det krævede endelige tryk, uden tab.Samtidig minimeres urenheder i procesgassen. Kileremsløsninger er tilgængelig i horisontal og vertikal format.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 1330 - 5750

Bar: 25 - 350

Motor: 37 - 45 kW

Vægt: 1150 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til GIB 23 luftkølet booster

Indsugningstryk-reduktion

Dette sikrer, at kompressoren modtager gassen ved et passende tryk. Niveauet justeres i overensstemmelse med det gældende gastryk og indsugningstryk. Integrerede sikkerhedsventiler og trykovervågning sikrer effektivt, at indsugningstrykket ikke falder under eller over det tilladte niveau.

60 L kondensopsamlingssytem

Dette system muliggør et centralt opsamlingspunkt af den kondens (mix af oile og vand), som bliver produceret under komprimeringsprocessen inde i kompressoren. Systemet er udstyret med en integreret føler, som måler niveauet af kondens i beholderen.En kombineret lyddæmper og filter forhindrer forurening forårsaget af støj eller lugt.

Overvågning af tryk og temperaturer

Dette tillægsmodul til B-CONTROL II overvåger tryk og temperaturer på alle kompressortrin. Hvis de angivne grænseværdier er under- eller overskredet, vil kompressoren slukke automatisk. Informationen vises via B-CONTROL II kontroldisplayet.

Separat indsugnings- og kondenstank

Enheder kan forsynes med separate indsugnings- og kondensbeholdere. I gastætte kompressorer føres gassen, der frigives med kondensen, ind i kondensbeholderen for efterfølgende at sende det ind i indsugningsbufferbeholderen (og dermed kompressoren).

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®