top

industrikompressor

GIB-Range BK 23 - BK 26

25 - 110 bar, 2200 - 15400 l/min.

Højtrykskompressor

Vandkølet mediumtryksbooster kompressor, som kan anvendes til forskellige formål. De kan eksempelvis både bruges til komprimering af luft, nitrogen, helium og argon. Kompressorerne har en effektiv vandkøling af kompressorblokken.

Det er muligt at skræddersy kompressorerne til netop dine behov.

Produktoplysninger

B-CONTROL II Kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig.

B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer.

Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

Kompressorblok

Til kompressorer med indsugningstryk har BK23 til BK52 blokserien et tryktæt krumtaphus til en ensartet absorption af de interne gasser.

Konfiguration

Den luftkølede serie er kendetegnet ved sit krumtaphus, som er trykbestandig op til 16 bar. Dette muliggør kompression til det krævede endelige tryk, uden tab.Samtidig minimeres urenheder i procesgassen. Kileremsløsninger er tilgængelig i horisontal og vertikal format.

Vandkøling

Anvendelsen af vandkøling imellem kølertrinene muliggør, at systemet kan absorbere størstedelen af den producerede varme ved kølevandet.Dette vedligeholdelsesvenlige kølekoncept passer især til vanskelige omgivelser, hvor det ikke er muligt at anvende en luftkølet kompressor.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 2060 - 15400

Bar: 25 - 110

Motor: 15 - 118 kw

Vægt: 1160 - 3360 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til GIB vandkølet mediumtryksbooster

Pladevarmeveksler sæt

Et pladevarmeveksler sæt kan bruges til at opbygge et dedikeret lukket kompressor kølevandskredsløb. I åbne kølesystemer med ferskvand, saltvand eller åbne køletårne, er en pladevarmeveksler netop vigtigt for, at kompressoren, med kølevand, kan køre med et passende køleniveau og kvalitet.

Varmeveksler sæt

Sættet består af en luft-til-vand varmeveksler, der gør det muligt at betjene vandkølede kompressorenheder uafhængigt af vandforsyningen.

Eksplosionsbeskyttelse

Kompressoren kan leveres med eksplosionsbeskyttelse, hvilket er i overensstemmelse med ATEX-direktiver.

Indsugninssystem

Et indsugningssystem er nødvendigt for indsugningskompressorer. Dette skal sikre, at gassen indføres ved indsugningstrykket, som er tilladt for den enkelte kompressor. Hvis det tilladte indsugningstryk er under- eller overskredet vil kompressoren slukke. Indsugningssystemets komponenter omfatter et rørfilter, indsugningstrykføler, rør og tilslutning samt en indsugningsventil og en sikkerhedsventil.

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®