top

INDUSTRIKOMPRESSOR

PE-VE Booster Range

90 - 365 bar, 200 - 950 l/min.

Den nye generation af PE-VE booster er en all-rounder i den industrielle sektor. Den udmærker sig gennem sin høje levering på op til 800 l / min, og i kombination med de mange systemmuligheder og et bredt udvalg af tilbehør kan den skræddersyes til næsten alle industrielleopgaver. 

Den nye kompressorstyring tilbyder hurtig og nem adgang til alle kompressorens vigtige funktioner.

Produktoplysninger

P41 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan p41 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift ved høje driftstryk.

1Hvis enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i vejledningen eller brugermanualen, og hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget ikke overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

B-DRAIN

B-DRAIN er et automatisk kondensdræn som fjerner den kondens, der dannes under komprimering (mix af oile/vand) fra mellemtryksseparatoren og sluttryksseparatoren. Kondensen opsamles i en beholder. Det nyudviklede og patenterede B-DRAIN anvender styrede individuelle magnetventiler til at sikre en pålidelig og automatisk konsensfjernelse fra kompressorseparatorerne. Det inovative design gør det muligt at dræne kondensen kontrolleret og samtidig mindske trykfaldet, hvilket betyder, at der spares energi og kompressorens effektivitet øges. Kondensbeholderen, med 40% mere kapacitet, er integreret i MINI-VERTICUS og VERTICUS kabinettet. Kompressorstyringen overvågner fyldningsniveauet og oplyser operatøren omgånde, hvis kondensbeholderen skal tømmes.

B-CONTROL MICRO Kompressorkontrol

B-CONTROL MICRO er en moderne og brugervenlig kompressorkontrol med farve display. Det er en intelligent styring og en pålidelig overvågning af alle grundlæggende funktioner. Interaktion mellem brugeren og B-CONTROL er brugervenlig og logisk. Oplysningerne på displayet kan aflæses klart i teksten, og der er mulighed for at vælge imellem forskellige sprog.

Eksempler på funktionaliteter:

 • Der kan vælges mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk styring
 • Angivelse af det faktiske tryk, arbejdstid og driftstilstan
 • Logbog til at overvåge diverse hændelser Informationer vedrørende næste service af kompressoren
 • Temperaturovervågning
 • Olietryksovervågning
 • CAN bus er inkluderet (for internt brug)
 • Sporgmuligheder: dansk, norsk, svensk, englesk, tysk, finsk, hollandsk, spansk, fransk m.m.
 • Nem at softwareopdatere via. SD-kort

  Kileremstræk

  En lav-vedligeholdende og selvspændende kileremstræk bruges til kraftoverførsel i MINI-VERTICUS og VERTICUS serien. Integrationen af vippeophænget betyder, at kileremmen ikke længere skal justeres. Kompressorenhederne er monteret med energibesparende trefasemotorer, der opfylder kravene til energieffektivitetsklasse IE3.

  Specifikationer

  Data

  Liter i minuttet: 200 - 830

  Motor: 3,3 - 14,5 kW

  Netto vægt: 290 - 365 kg

  Download komplet datablad

  Tilbehør

  Nedenfor vises et udvalg af det tilbehør, som kan tilkøbes til PE-VE kompressorerne

  Super Silent Version

  Super silent kompressoren har sin fordel ved at dæmpe støjen markant. Den er derfor ideel for dig, som har fokus på at minimere støjgener i arbejdsmiljøet. Desuden har den en optimeret køleluft.

  SECURUS – er et tilbehør til din sikkerhed!

  SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

  B-KOOL køletørrer

  I miljøer hvor omgivelsestemperaturen er særdeles høj, kan en B-KOOL køletørrer forhøje filter-levetiden markant. Du kan derfor drage fordel af et meget lavere filter-forbrug og meget længere driftstid.


  Vi er lige her

  Bay Kompressor ApS
  Fuglebækvej 4A
  DK-2770 Kastrup, Denmark
  CVR-nr: 28308213

  (+45) 3251 1866
  info@BAUER.dk

  Følg os

  Mød os på Facebook.

  Privatlivspolitik og cookies

  Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®