top

Dykkerkompressor

COMPACT-LINE OCEANUS

140 l/min.

oceanus højtrykskompressor

Vores Oceanus kompressor er til den professionelle dykker og sejlfolk, der har brug for en kompressor, der garanterer en stor kapacitet. Oceanus er designet til at fylde flasker på dykkerbåde og på ekspeditioner. Oceanus kompressoren kan fylde en flaske op til 40% hurtigere end en Junior II. 

Brugen af rustfrit stål og kevlar i kompressorens ramme og i fyldeudstyret, sikrer en ekstrem modstandsdygtighed overfor korrosion. Oceanus' design gør den til en let og kompakt enhed, der er bærbar for en enkelt person. 

Det patenterede TRIPLEX® filtersystem garanterer samtidig, at kompressoren leverer den reneste åndeluft i henhold til DIN EN 12021.

oceanus højtrykskompressor
oceanus højtrykskompressor
oceanus trolley
Produktoplysninger

Oceanus kompressorblok

Det integrerede lavtryks oliesmøresystem øger levetiden for alle bevægelige dele på kompressorblokken. Den korrekte mængde olie bliver tilføjet til de forskellige kompressor trin. Oliestanden kontrolleres nemt ved hjælp af oliepinden. Den specielle cylinder, og de slidstærke stempelringe i sidste trin, minimerer driftsomkostningerne. Kompressoren kan køre på hældende overflader op til 30° (op til 20° for benzin-motorer).

P21 filtersystem

Når P21 filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift ved høje driftstryk.

B-TIMER – filter overvågning

Den unikke mini-computer viser driftstimer og det nuværende mætningsniveau af filterpatronen. B-TIMEREN signalerer samtidig, når der er behov for at skifte filter. Det vil desuden fremgå i displayet, hvilket nummer filterpatronen har.

Fyldehåndtag

Fyldehåndtaget er komplet med et sluttryksmanometer. Manometeret gør det nemt at følge fyldetrykket til enhver tid, og er beskyttet af en slidstærk gummikappe.

Fyldeslange

Højkvalitet UNIMAM højtryksfyldeslange er lavet af langtidsholdbart slangemateriale, og sikrer en fleksibel og sikker håndtering.

Rustfri stålramme og bærehåndtag

Det rustfrie stål design giver den bedst mulige beskyttelse mod korrosion ved anvendelse i tropiske områder eller på havet.

GS mark

Det velkendte GS mærke, som leveres som standard med Oceanus, sikrer, at kompressoren er blevet testet, og opfylder derfor de strenge krav inden for German Equipment and Product Safety Act. Desuden er det i overensstemmelse med alle DIN standarder.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 140

Motor: 3 - 5 kw

Netto vægt: 47 - 52 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til Oceanus kompressoren

Trolley

Denne transportvogn for Compact-Line enhederne, er designet til enkel og sikker transport af din kompressor tværs over ethvert terræn. Ved at dreje et håndtag gives der mulighed for at sikre din Junior kompressor eller Oceanus kompressor på plads, og derved kan man nemt løfte kompressoren. Længden af håndtaget kan justeres, samt afmonteres, hvis kompressoren skal transporteres i en bil.

automatisk kondensdræn

Automatisk kondensdræn og autostop

Kondensdrænet fjerner automatisk vand fra mellemtryks-seperatoren og slutryks-sepetatoren, både under drift og nedluking. Dette gør, at man som bruger ikke længere skal bruge tid på at dræne kondensen manuelt. En anden fordel er, at kompressoren automatisk slukker, når det endelige tryk er nået.

Switch-over device PN 300/200 bar

Denne switch-over device gør det nemt at skifte mellem 200 og 300 bars fyldning. For at beskytte de to trykområder, er der monteret en godkendt sluttrykssikkerhedsventil.

supplerende fyldehåndtag

Supplerende fyldehåndtag PN 200 eller PN 300 bar

Der er mulighed for at supplere det eksisterende fyldehåndtag med et eller flere fyldehåndtag. Desuden er det muligt at få fyldeslangerne i forskellige længder.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 691 volt ved 50/60 Hz.

.

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®