top

Dykkerkompressor

POSEIDON EDITION PE-100

100 l/min.

POSEIDON EDITION PE 100 er den mindste og letteste kompressorenhed på PE-området. Med sine tre motorvarianter, benzin, trefaset og enfaset vekselstrøm, er kompressoren egnet til en bred vifte af modeller, uanset om man er på land, i køretøjer eller på åbent hav.

.
Produktoplysninger

PE 100 kompressorblok

Højtrykskompressorblokken er hjertet af PE-100 kompressoren. Igennem årtier har denne blok vist dens værd, med mere en 100.000 solgte blokke.Den nemt tilgængelige olie-påfyldningsstuds og olieafløb, gør det meget nemt at skifte olie på kompressoren. Ved hjælp af en en oliepind kan oliestanden let kontrolleres. De lange intervaller imellem olieskift, samt de slidstærke stempelringe nedsætter driftsomkostningerne til et minimum.

P11 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P11 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1Hvis enhederne vedligeholdes og er korrekt installere, som beskrevet i vejledningen eller brugermanualen, og hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget ikke overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

Fyldehåndtag

Fyldehåndtaget er komplet med et sluttryksmanometer. Manometeret gør det nemt at følge fyldetrykket til enhver tid, og er beskyttet af en slidstærk gummikappe.

Fyldeslange

Højkvalitet UNIMAM højtryksfyldeslange er lavet af langtidsholdbart slangemateriale, og sikrer en fleksibel og sikker håndtering.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 100

Motor: 2.2 –  4.2kw

Netto vægt: 42 – 44kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til PE-100 kompressoren.

Motorafbryder til PE 100-TE

Motor afbryder med tilslutningskabel og CEE stik.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 690 volt ved 50/60 Hz.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®