top

Dykkerkompressor

POSEIDON EDITION PE-VE

300 - 850 l/min.

Den nye generation af PE-VE kompressorer udmærker sig gennem sin høje levering på op til 850 l / min, og kompressoren er dermed skræddersyet til åndedrætsværn og til de høje krav dykning stiller til kompressorer.

Den nye kompressorstyring tilbyder hurtig og nem adgang til alle kompressorens vigtige funktioner.

Produktoplysninger

IK 120/IK 12.14 kompressorblok

BAUER kompressorblokkene IK 120 og IK 12.14 anvendes til åndedræts- og industrielle enheder. Deres holdbarhed, design, pålidelighed og høje kvalitet danner en fejlfri drift af kompressoren. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

IK 150/180 kompressor blok

Kompressortrinene, der er placeret på siderne af kompressorblokken, er nøglen til en optimal jævn drift og høj effektivitet. De fritstående cylindere er nemme at få adgang til og vedligeholde. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug.

P41 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan p41 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift ved høje driftstryk.

1Hvis enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i vejledningen eller brugermanualen, og hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget ikke overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

P61 filtersystem for PE 700 and PE 850

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P61 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i brugermanualen, samt at der anvendes BAUER AERO-GUARD, hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

B-CONTROL MICRO Kompressorkontrol

B-CONTROL MICRO er en moderne og brugervenlig kompressorkontrol med farve display. Det er en intelligent styring og en pålidelig overvågning af alle grundlæggende funktioner. Interaktion mellem brugeren og B-CONTROL er brugervenlig og logisk. Oplysningerne på displayet kan aflæses klart i teksten, og der er mulighed for at vælge imellem forskellige sprog.

Eksempler på funktionaliteter:

  • Der kan vælges mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk styring

  • Angivelse af det faktiske tryk, arbejdstid og driftstilstan

  • Logbog til at overvåge diverse hændelser Informationer vedrørende næste service af kompressoren

  • Temperaturovervågning

  • Olietryksovervågning

  • CAN bus er inkluderet (for internt brug)

  • Sporgmuligheder: dansk, norsk, svensk, englesk, tysk, finsk, hollandsk, spansk, fransk m.m.

  • Nem at softwareopdatere via. SD-kort

Motor vippeophæng

Integrationen af vippeophænget betyder, at kileremmen ikke længere skal justeres.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 300 - 850

Motor: 7.5 - 18.5 kw

Netto vægt: 299 - 425 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af det tilbehør, som kan tilkøbes til PE-VE kompressorerne

Super Silent Version

Super silent kompressoren har sin fordel ved at dæmpe støjen markant. Den er derfor ideel for dig, som har fokus på at minimere støjgener i arbejdsmiljøet. Desuden har den en optimeret køleluft.

SECURUS – er et tilbehør til din sikkerhed!

SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

Filling device 4 × 200 bar og 300 bar

Fyldeenheden består af 4 fleksible UNIMAM højtryksfyldeslanger og en fyldeventil (vippeventil) for hver 200/300 bar. Det integrerede sluttryksmanometer gør det nemt at aflæse fyldetrykket.

B-KOOL køletørrer

I miljøer hvor omgivelsestemperaturen er særdeles høj, kan en B-KOOL køletørrer forhøje filter-levetiden markant. Du kan derfor drage fordel af et meget lavere filter-forbrug og meget længere driftstid.

Automatisk omskifterfunktion

Den automatiske omskifterfunktion muliggøre, at dykker- og røgdykkerflasker hurtigt bliver fyldt og samtidig parallelt med banksystemet og via kompressoren. Den understøtter derved en fuldautomatisk omskiftning mellem højtryksbank og kompressorenheden.

AERO-GUARD – en effektiv rensning af CO2 i åndedrætsluften

Brugen af AERO-GUARD reducerer CO2 indholdet i åndedrætsluften til ca. en tredjedel af den indsugede luft. De konstant stigende niveauer af CO2 koncentration i luften, er et resultat af ugunstige miljømæssige påvirkninger, hvilket gør det mere og mere vanskeligt for operatøren af fyldestationerne at overholde de maksimale grænseværdier for CO2. Med denne AERO-GUARD er du altid på den sikre side.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®