top

Dykkerkompressor

Kap 220 & Kap 23

650 - 1480 l/min.

Højtrykskompressor

Stationære kompressorer med stor kapacitet

De stationære luftkølet højtrykskompressorer i KAP-serien, imponerer med at kunne levere næsten ubegrænset fri luft. Kompressorerne er i den tunge ende, og kan anvendes til enhver udfordring.

KAP 220 OG KAP 23 serien er ideel til brug i forbindelse med åndedrætsluft og medicinskluft. Kompressoren har skræddersyede systemløsninger, såsom eksterne fyldepaneler, kraftige luftbehandlingssystemer og luftbanksløsninger. Kompressoren kan uden problemer opgraderes til en lydløs fyldestation, og styres gennem en betjeningsvenlig B-CONTROL, som viser alle nødvendige kompressorfunktionaliteter.

BAUERS filtersystemer garanterer den reneste åndedrætsluft i henhold til DIN EN 12021:2014.

Produktoplysninger

IK 22 kompressorblok (Kap 220)

Denne BAUER IK 22 kompressorblok er designet til professionel brug. Blokken er dimensioneret til mere end 30.000 driftstimer. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

IK 23 kompressorblok (Kap 23)

Denne BAUER IK 23 kompressorblok er designet til professionel brug. Blokken er dimensioneret til mere end 30.000 driftstimer. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

B-CONTROL MICRO Kompressorkontrol

B-CONTROL MICRO er en moderne og brugervenlig kompressorkontrol med farve display. Det er en intelligent styring og en pålidelig overvågning af alle grundlæggende funktioner. Oplysningerne på displayet kan aflæses klart i teksten, og der er mulighed for at vælge imellem forskellige sprog. 

Eksempler på funktionaliteter: 

  • Der kan vælges mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk styring 
  • Angivelse af det faktiske tryk, arbejdstid og driftstilstan 
  • Logbog til at overvåge diverse hændelser Informationer vedrørende næste service af kompressoren
  • Temperaturovervågning 
  • Olietryksovervågning CAN bus er inkluderet (for internt brug) 
  • Sporgmuligheder: dansk, norsk, svensk, englesk, tysk, finsk, hollandsk, spansk, fransk m.m. 
  • Nem at softwareopdatere via. SD-kort

P80 eller P100 filtersystem (Kap 220)

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P80 eller P100 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021:20141. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1 Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i brugermanualen, samt at der anvendes BAUER AERO-GUARD, hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

P120 filtersystem (Kap 23)

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P120 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021:20141. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1 Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i brugermanualen, samt at der anvendes BAUER AERO-GUARD, hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 650 - 1480

Motor: 15 - 45 kw

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til Kap 220 & 23 kompressorerne

Super silent version

Super silent kabinettet reducerer støjniveauet markant på kompressoren. Den er derfor ideel for dig, som har fokus på at minimere støjgener i arbejdsmiljøet.

B-SECURUS filterovervågning – er et tilbehør til din sikkerhed!

B-SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

AERO-GUARD – en effektiv rensning af CO2 i åndedrætsluften

Brugen af AERO-GUARD reducerer CO2 indholdet i åndedrætsluften til ca. en tredjedel af den indsugede luft. Med denne AERO-GUARD er du altid på den sikre side.

B-CONTROL II kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig. B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner.

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®