top

Dykkerkompressor

B-BLENDING NITROX SYSTEM

260 - 450 l/min.

Højtrykskompressor

Blending Nitrox – Trygt og sikkert B-BLENDING NITROX SYSTEMet kan kombineres med kompressorer fra Nitrox serien, og derved generere nitrox med et blandingsforhold op til 40% oxygen, og samtidig til en overkommelig pris. Der har i udviklingen af B-Blending systemet været fokus på høj sikkerhed. En kombination af mekaniske og elektroniske sikkerhedsmekanismer sikrer, at oxygen blandingen opnår den præcis indstillede værdi, uanset eksterne faktorer. B-Blending systemet er fleksibelt, og kan både leveres som en enhed integreret i kompressoren eller som ekstern vægmontering. Systemet er specielt velegnet til dykkercentre, som er på udkig efter en enkel, men sikker løsning til at generere nitrox.

Hvordan virker det?

Hvordan B-Blending virker:

  1. Gennem luftfilteret trækkes den omgivende luft ind og føres gennem et partikelfilter til forrensning, inden det føres ind i blandingskammeret. 
  2. Den rene oxygen i åndedrætsluften føres ind i blandingskammeret gennem en ekstern iltflaske. Mængderne styres ved hjælp af en ventil. 
  3. I blandingskammeret kombineres den forrensede omgivende luft og oxygen i et blandingsforhold, som tidligere er angivet af operatøren. Interiøret i blandingskanalen er designet til at sikre en homogen blanding. 
  4. En sensor, ved midtpunktet af blandingskammeret, måler oxygenindholdet af nitroxblandingen og sender feedback til styreenheden. 
  5. B-CONTROL II kompressorkontrol er kontrolcenteret for B-Blending systemet. Den overvåger oxygenindholdet af nitroxblandingen i realtid og regulerer det via en ventil. BAUER nitrox kompressoren slukker straks, hvis der konstateres en afvigelse fra indstillingen. 
  6. Nitroxblandingen komprimeres nu til sidste tryk ved hjælp af BAUER Nitrox kompressoren.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 260 - 450

Vægt: 19 kg

Download komplet datablad

Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®