top

Dykkerkompressor

B-NITROX MEMBRANE SYSTEM

260 - 320 l/min.

B-NITROX MEMBRANE SYSTEM

B-Nitrox – er det sikre nitrox system fra BAUER. Med B-Nitrox er BAUER den eneste producent på verdensplan, der tilbyder et komplet nitrox-certificeret system, som er godkendt af TÜV (German Technical InspectionAuthority). Alle systemets komponenter er perfekt afstemt til at give den maksimale sikkerhed. 

B-Membrane er BAUERs Nitrox membrane system. Denne kompressor kan generere åndedrætsluft med et oxygen niveau på op til 40%.

B-Nitrox systemet er udviklet og fremstillet til professionelle dykkercentre, safari både, redningsbåde, yachter og krydstogtskibe.

Produktoplysninger

P61 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P61 og P81 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021:20141. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

B-CONTROL II kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig. B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer. Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

Membrane

Oxygenmembranen øger oxygenindholdet ved at adskille N2 fra åndedrætsluften. Oxygenindholdet i åndedrætsluften kan indstilles til ethvert niveau mellem 21% og 40%1 

1Det maksimale oxygenniveau afhænger af specifikationerne for det valgte membransystem.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 260 - 320

Motor: 7,5 - 15 kw

Vægt: 420 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af det tilbehør, som kan tilkøbes til B-Nitrox Membrane kompressorerne

P81 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P81 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021:20141. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

B-SECURUS filterovervågning – er et tilbehør til din sikkerhed!

B-SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

AERO-GUARD – en effektiv rensning af CO2 i åndedrætsluften

Brugen af AERO-GUARD reducerer CO2 indholdet i åndedrætsluften til ca. en tredjedel af den indsugede luft. Med denne AERO-GUARD er du altid på den sikre side.

Supplerende mellemtrinsseperator

Det anbefales at installere en supplerende mellemtrinsseperator, hvis kompressoren skal anvendes steder, hvor luftfugtigheden er høj (fx tropiske områder). Dette kan forlænge levetiden af enheden og filteret. Det vil derudover reducere vedligeholdelsesomkostningerne.

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®