top

skydning og paintball

POSEIDON EDITION PE-TE & PE-TB

200 - 300 l/min.

pe-te højtrykskompressor

Vores PE-TE og PE-TB kompressorer er transportable, hvilket gør dem ideelle til mobile anvendelser. 

Kompressormodellerne tilbyder en kombination af den optimale pris og de optimale ydelsesforhold. På grund af kompressorernes kompakte konstruktion, er de lette at transportere og at læsse ind i diverse køretøjer. Kompressorens oliepumpe kan tåle krængninger på helt op til 15º.

pe-te højtrykskompressor
pe-te højtrykskompressor
pe-te højtrykskompressor
pe-te højtrykskompressor
Produktoplysninger

IK 120 kompressorblok

Denne BAUER IK 120-serie er en kompressorblok, der er designet til professionelt brug. Blokken er dimensioneret til mere end 30.000 driftstimer. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

P21 filtersystem

Når P21 filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift ved høje driftstryk.

Fyldehåndtag

Fyldehåndtaget er komplet med et sluttryksmanometer. Manometeret gør det nemt at følge fyldetrykket til enhver tid, og er beskyttet af en slidstærk gummikappe.

Fyldeslange

Højkvalitet UNIMAM højtryksfyldeslange er lavet af langtidsholdbart slangemateriale, og sikrer en fleksibel og sikker håndtering.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 200 - 300

Motor: 4 - 8,7 kw

Netto vægt: 120 - 140 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til PE-TE og PE-TB kompressorerne

P31 filtersystem

Opgradering er kun muligt for PE 250 og PE 300 -TE Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan p31 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

P41 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P41 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021:20141. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

SECURUS – er et tilbehør til din sikkerhed!

SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

B-TIMER filterovervågning

Den unikke mini-computer viser driftstimer og det nuværende mætningsniveau af filterpatronen. B-TIMEREN signalerer samtidig, når der er behov for at skifte filter. Det vil desuden fremgå i displayet, hvilket nummer filterpatronen har.

Automatisk kondensdræn inkl. sluttryksnedlukning og kontrol

Det automatiske kondensdræn styres via det elektroniske kontrolsystem. Det producerede kondens opsamles i en beholder, for nemt at kunne bortanskaffe det, på en miljøvenlig måde.

Switch-over device PN 300/200 bar (ikke for P31)

Et valgfrit tilbehør, som der gør det nemt at skifte mellem 200 og 300 bars fyldning. For at beskytte de to trykområder, er der monteret en godkendt sluttrykssikkerhedsventil.

Supplerende fyldehåndtag

Der er mulighed for at supplere det eksisterende fyldehåndtag med et eller flere fyldehåndtag. Desuden er det muligt at få fyldeslangerne i forskellige længder.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 691 volt ved 50/60 Hz.

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®