top

brand og redning

POSEIDON EDITION PE-HE

250 - 300 l/min.

Kompressorens vandrette design betyder, at installationen er meget pladsbesparende.

POSEIDON EDITIONs PE-HE 250/300 horisontale modeller er langt de mest kompakte luftkompressorer til højtryks vejrtrækning i deres klasse. På grund af den pladsbesparende placering af blok og motor, kræver PE-HE kompressoren et minimum af gulvplads, selvom at det er en meget kræftfuld kompressor.

Standardversionen af kompressoren leveres med automatisk kondensdræn samt auto/start stop.

Produktoplysninger

IK 120 kompressorblok

Denne BAUER IK 120-serie er en kompressorblok, der er designet til professionelt brug. Blokken er dimensioneret til mere end 30.000 driftstimer. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

P31 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P31 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 120211. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i vejledningen eller brugermanualen, og hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget ikke overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

Kompressorkontrol

Den elektriske styring, med ekstra overvågningselektronik gør, at kompressoren automatisk slukker, når det endelige tryk er opnået i systemet. Desuden måler den driftstimer og olietryk, samt vises den aktuelle driftstilstand.

Automatisk kondensdræn inkl. sluttryksnedlukning og kontrol

Det automatiske kondensdræn styres via det elektroniske kontrolsystem. Det producerede kondens opsamles i en beholder, for nemt at kunne bortanskaffe det, på en miljøvenlig måde.

Motor vippeophæng

Integrationen af vippeophænget betyder, at kileremmen ikke længere skal justeres.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 250 - 300

Motor: 5.5 –  7.5 kw

Netto vægt: 220 - 230 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises tilbehør, som kan tilkøbes til PE-HE kompressoren.

B-TIMER filter overvågning

Den unikke mini-computer viser driftstimer og det nuværende mætningsniveau af filterpatronen. B-TIMEREN signalerer samtidig, når der er behov for at skifte filter. Det vil desuden fremgå i displayet, hvilket nummer filterpatronen har.

SECURUS – er et tilbehør til din sikkerhed!

SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. Dette er i overensstemmelse med åndedrætsluft EN 12021:2014 standarden.

P41 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P41 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021

2x fyldeudtag med slangetilslutning

De 2 fyldeudtag består af to fleksible UNIMAM højtryksfyldeslanger og fyldeventil med et sluttryksmanometer, for enten 200 eller 300 bars fyldetryk. Sluttryksmanometeret gør det nemt at aflæse fyldetrykket. Manometeret er beskyttet af en gummikappe

4x fyldeudtag med slangetilslutning

De 4 fyldeudtag består fire fleksible UNIMAM højtryksfyldeslanger og fyldeventil med et sluttryksmanometer, for enten 200 eller 300 bars fyldetryk. Sluttryksmanometeret gør det nemt at aflæse fyldetrykket. Manometeret er beskyttet af en gummikappe.

AERO-GUARD – en effektiv rensning af CO2 i åndedrætsluften

Brugen af AERO-GUARD reducerer CO2 indholdet i åndedrætsluften til ca. en tredjedel af den indsugede luft. De konstant stigende niveauer af CO2 koncentration i luften, er et resultat af ugunstige miljømæssige påvirkninger, hvilket gør det mere og mere vanskeligt for operatøren af fyldestationerne at overholde de maksimale grænseværdier for CO2. Med denne AERO-GUARD er du altid på den sikre side.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®