top

industrikompressor

B/E RANGE K22 - K28

30 - 85 bar, 670 - 6800 l/min.

Højtrykskompressor

Denne kompressor er en mediumtrykskompressor op til 85 bar. Den kombinerer avanceret teknologi og kvalitet, og sikrer en kontinuerlig drift. Kompressoren er udstyret med effektiv luftkøling, lav-vedligeholdelse kilerem og fuldautomatisk elektronisk overvågning, som er ideel til krævende og pålidelig drift af kompressorsystemer.

Kompressoren har et horisontalt design, hvilket sikrer høj stabilitet med fremragende tilgængelighed.

BAUERs mangeårige viden gør det muligt at producere robuste kompressorer til brug i krævende industrielle miljøer. Der er fokus på maksimal driftsikkerhed, lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Produktoplysninger

B-CONTROL MICRO Kompressorkontrol

B-CONTROL MICRO er en moderne og brugervenlig kompressorkontrol med farve display. Det er en intelligent styring og en pålidelig overvågning af alle grundlæggende funktioner. Oplysningerne på displayet kan aflæses klart i teksten, og der er mulighed for at vælge imellem forskellige sprog. 

Eksempler på funktionaliteter: 

  • Der kan vælges mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk styring 
  • Angivelse af det faktiske tryk, arbejdstid og driftstilstan 
  • Logbog til at overvåge diverse hændelser Informationer vedrørende næste service af kompressoren
  • Temperaturovervågning 
  • Olietryksovervågning CAN bus er inkluderet (for internt brug) 
  • Sporgmuligheder: dansk, norsk, svensk, englesk, tysk, finsk, hollandsk, spansk, fransk m.m. 
  • Nem at softwareopdatere via. SD-kort

Horisontal design

Den kraftfulde kompressor i et vandret design har en stabil bundramme med vibrationsdæmpere. Den kan installeres uden fundament. Dens design giver plads til forskellige integrerede motorkoncepter, eksempelvis elektriske eller dieselgeneratorsæt.

IK 23 kompressorblok (Kap 23)

Denne BAUER IK 23 kompressorblok er designet til professionel brug. Blokken er dimensioneret til mere end 30.000 driftstimer. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 650 - 6800

Motor: 11 - 110 kw

Vægt: 1000 - 5130 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til B/E RANGE K22 - K28 kompressorerne

Super silent version

Super silent kabinettet reducerer støjniveauet markant på kompressoren. Den er derfor ideel for dig, som har fokus på at minimere støjgener i arbejdsmiljøet.

Overvågning af tryk og temperaturer

Dette tillægsmodul til B-CONTROL II overvåger tryk og temperaturer på alle kompressortrin. Hvis de angivne grænseværdier er under- eller overskredet, vil kompressoren slukke automatisk. Informationen vises via B-CONTROL II kontroldisplayet.

Behandlingssystem (adsorptionstørrer)

Dette adsorptionstørrersystem til højtryksluft og gasser reducerer indhold som fugt, olie og partikler til et tilladt niveau. Vi er i stand til at give dig en række behandlingssystemer, der er skræddersyet præcist til dine behov, og som samtidig opfylder kravene til ISO 8573-1 og DIN EN 12021 eller den europæiske farmekopé.

B-CONTROL II kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig. B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner.

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®