top

industrikompressor

DS-RANGE

35 - 40 bar, 670 - 6800 l/min.

Højtrykskompressor

Denne løftkølede og direkte koblede BAUER kompressor, i DS-serien, opfylder de meget udfordrende krav, som der opstår i skibs- og marine industrien. Kompressoren anvendes i hele verden, til eksempelvis at genere startluften til skibsmotorer, og den imponerer med dens fremragende kræfter.

Den er udviklet til især trænge steder, eksempelvis maskinrummet.

Kompressorens fremragende kvalitet, pålidelighed, driftsikkerhed, lav vedligeholdelse, modularitet og omkostningseffektivtet gør kompressoren til førstevalg for mange skibsejere over hele verden.

Produktoplysninger

Kompressorkontrol

Det elektriske styresystem kan både overvåge og styre alle vigtige kompressorfunktioner.

Kompressorblok

Denne blok kræver ikke meget vedligeholdelse. Kompressorensmotor er direkte koblet på kompressoren, som resulterer i et meget kompakt design med et lavt tyngdepunkt, hvilket giver den ideelle løsning til de krævende krav.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 200- 3020

Motor: 4 - 45 kw

Vægt: 200 - 825 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til DS range kompressorerne

Super silent version

Super silent kabinettet reducerer støjniveauet markant på kompressoren. Den er derfor ideel for dig, som har fokus på at minimere støjgener i arbejdsmiljøet.

Overvågning af tryk og temperaturer

Dette tillægsmodul til B-CONTROL II overvåger tryk og temperaturer på alle kompressortrin. Hvis de angivne grænseværdier er under- eller overskredet, vil kompressoren slukke automatisk. Informationen vises via B-CONTROL II kontroldisplayet.

Indsugningssystem

Indsugningssystemet leverer kompressoren med luft eller gas med et passende og overvåget indsugningstryk. Hvis det tilladte indsugningstryk er under- eller overskredet, vil kompressoren automatisk slukke.

B-CONTROL II kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig. B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner.

.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®