top
Højtrykskompressor

Den nye B-APP forvandler din smartphone til en kompressorkontrol enhed. BAUER B-APP tilbyder en række funktioner, herunder beregningsværktøjer, produktspecifikke nyheder og videoer relateret til trykluft. Derudover understøtter B-APP overvågning af kompressorer via den nye styreenhed og kompressorkontrol – B-CONTROL MICRO

Produktoplysninger

BAUER nyheder

Ved hjælp af denne APP kan du få brugbare opdaterede oplysninger og nyheder inden for dykker og industri branchen. Få eksempelvis informationer omkring nye produkter, produktændringer, tjenester og andre emner relateret til tryklufk.

Fjernskærm

Ved hjælp af denne B-APP er det muligt at overvåge kompressorerne via den nye styreenhed og kompressorkontrol – B-CONTROL MICRO. Desuden kan denne B-APP anvendes som en fjernbetjening ti lat styre kompressoren.

Beregningsværktøj

Beregningsværktøjet omfatter en enhedsomformer, værktøj til beregning af filterpatroners levetid med og uden B-KOOL, påfyldningstid og kondensvolume samt omregnere fra fri luftlevering til standardbetingelser.

BAUER video

Korte videoklip af produkter og services. Klippene indeholder generelle oplysninger om BAUER Group og BAUER produkter samt vedligeholdelse og installation af kompressorer.

Tekniske krav

Krav

Kravet til brug af fjernfunktionen er, at B-CONTROL MICRO er integreret i det samme lokale netværk (LAN/WLAN) som smartphonen, med en gyldig IP-adresse. 

Integrationen af B-CONTROL MITRO til det lokale netværk (hjemme router, DSL router eller firmanetværk) implementeres enten via netværkskabel eller med valgfri LAN-WLAN via trådløst LAN. Hvis der ikke findes noget lokalt netværk til integrationen af kompressorstyringen, kan en valgfri LAN-WLAN også bruges til at oprette et separat lokalt WLAN-netværk af B-CONTROL MICRO. 

Din smartphone kan logges ind i dette netværk for at tillade brug af fjernfunktionen i B-APP. Fjernfunktionen er i øjeblikket mulig med: BAUER kompressorer med B-CONTROL MICRO + net (med ethernet-forbindelse afhængig af kompressoren, vil denne vlre tilgængelig fra februar 2017, software version 3.xx). B-Detection Plus Forbehold for tekniske ændringer.

Download

Kataloger og brochure

Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®