top

industrikompressor

I-RANGE MINI-VERTICUS OG VERTICUS

90 - 525 bar, 85 - 610 l/min.
MINI-VERTICUS højtrykskompressor

Den nye MINI-VERTICUS kombinerer legendariske BAUER kompressorblokke med forbedrede komponenter og moderne design. I det nye design er der fokus på ergonomi, hvilket gør driften så let som muligt, reducerer støj, og øger effektiviteten. Desuden er der fokus på styrke, lang levetid og lave driftsudgifter ved denne version. Det er muligt at få MINI-VERTICUS i en SUPER SILENT version, hvilket er idealt at anvende i arbejdsmiljøer, hvor der er fokus på at minimere støjgener.

Kompressorne er egnet til alle almindelige ikke-aggressive gasser og blandingsgasser. Disse kompressorer kan anvendes i alle industrisammenhænge.

Kompressoren er desuden udstyret med en betjeningsvenlig B-CONTROL MICRO, som nu er mere kraftfuld og klar til at kommunikere med B-APP, som kan benyttes til fjernkontrol og overvågning af kompressoren.

MINI-VERTICUS kompressor
MINI-VERTICUS
MINI-VERTICUS
MINI-VERTICUS
Produktoplysninger

B-CONTROL MICRO Kompressorkontrol

B-CONTROL MICRO er en moderne og brugervenlig kompressorkontrol med farve display. Det er en intelligent styring og en pålidelig overvågning af alle grundlæggende funktioner. Oplysningerne på displayet kan aflæses klart i teksten, og der er mulighed for at vælge imellem forskellige sprog. 

Eksempler på funktionaliteter: 

 • Der kan vælges mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk styring 
 • Angivelse af det faktiske tryk, arbejdstid og driftstilstan 
 • Logbog til at overvåge diverse hændelser Informationer vedrørende næste service af kompressoren
 • Temperaturovervågning 
 • Olietryksovervågning CAN bus er inkluderet (for internt brug) 
 • Sporgmuligheder: dansk, norsk, svensk, englesk, tysk, finsk, hollandsk, spansk, fransk m.m. 
 • Nem at softwareopdatere via. SD-kort

B-DRAIN

B-DRAIN er et automatisk kondensdræn som fjerner den kondens, der dannes under komprimering (mix af oile/vand) fra mellemtryksseparatoren og sluttryksseparatoren. Kondensen opsamles i en beholder. Det nyudviklede og patenterede B-DRAIN anvender styrede individuelle magnetventiler til at sikre en pålidelig og automatisk konsensfjernelse fra kompressorseparatorerne. Det inovative design gør det muligt at dræne kondensen kontrolleret og samtidig mindske trykfaldet, hvilket betyder, at der spares energi og kompressorens effektivitet øges. Kondensbeholderen, med 40% mere kapacitet, er integreret i MINI-VERTICUS og VERTICUS kabinettet. Kompressorstyringen overvågner fyldningsniveauet og oplyser operatøren omgånde, hvis kondensbeholderen skal tømmes.

Kompressorblok i MINI-VERTICUS serien

Kompressorblokkene i B og E serien (MINI-VERTICUS) har 3 kompressortrin til sluttrykket på 30 og 100 bar. Deres holdbarhed, design, pålidelighed og høje kvalitet danner fejlfri drift af kompressoren. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

Kileremstræk

En lav-vedligeholdende og selvspændende kileremstræk bruges til kraftoverførsel i MINI-VERTICUS og VERTICUS serien. Integrationen af vippeophænget betyder, at kileremmen ikke længere skal justeres. Kompressorenhederne er monteret med energibesparende trefasemotorer, der opfylder kravene til energieffektivitetsklasse IE3.

Luftkøling

  Kompressorer i MINI-VERTICUS og VERTICUS serien afkøles direkte ved hjælp af den omgivende luft. Den varme, de genererer, udledes effektivt.
  • En integreret blæser i svinghjulet giver tilstrækkelig luftstrøm, mens luftafledere sikrer målrettet afkøling.

  • Kompressorblokken har store køleribber for at optimere afkølingen.

  • Luftkøling anvendes således, at omkostningerne mindskes.
  Specifikationer

  Data

  Liter i minuttet: 85 - 610

  Bar: 90 - 525

  Motor: 3 - 7,5 kw

  Netto vægt: 316 - 468 kg

  Download komplet datablad

  Tilbehør

  Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til MINI-VERTICUS kompressoren

  Super silent version

  Super silent kabinettet reducerer støjniveauet markant på kompressoren. Den er derfor ideel for dig, som har fokus på at minimere støjgener i arbejdsmiljøet.På MINI-VERTICUS og VERTICUS kan super silent lydisolering eftermonteres.

  B-CONTROL II kompressorkontrol

  B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig. B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner.

  Olieniveau-overvågning

  Dette er et valgtfrit olieniveauovervågningssystem, som anvendes til en sikker nedlukning af kompressoren, hvis olieniveauet er for lavt. Hvis olieniveauet når minimumsmærket vises det på kontrollen, og kompressoren slukker automatisk af sikkerhedsmæssige årsager. Denne mulighed anbefales især til kompressorer i kontinuerlig drift.

  B-APP

  B-APP giver brugerne mulighed for at fjernstyre og overvåge kompressoren med den nye B-CONTROL MICRO. B-APP tilbyder også ekstra funktioner såsom produktspecifikke nyheder, videoer , integreret søgefunktion samt beregningsværktøj. Fås i AppStore (iOS) samt på GooglePlay (Android).

  Olieniveau-overvågning

  Dette er et valgtfrit olieniveauovervågningssystem, som anvendes til en sikker nedlukning af kompressoren, hvis olieniveauet er for lavt. Hvis olieniveauet når minimumsmærket vises det på kontrollen, og kompressoren slukker automatisk af sikkerhedsmæssige årsager. Denne mulighed anbefales især til kompressorer i kontinuerlig drift.

  Mellemtryksmanometer sæt

  Manometeret viser driftstryk på de enkelte kompressortrin. Informationen om trykket anvendes til at kontrollere de tilsvarende trins ventiler, hvilket gør, at der kan hurtigt kan opdages potentielle fejl. Mellemtryksmanometeret installeres i kompressorhuset.

  60 L kondensopsamlingssytem

  Dette system muliggør et centralt opsamlingspunkt af den kondens (mix af oile og vand), som bliver produceret under komprimeringsprocessen inde i kompressoren. Systemet er udstyret med en integreret føler, som måler niveauet af kondens i beholderen. En kombineret lyddæmper og filter forhindrer forurening forårsaget af støj eller lugt.

  Bundramme

  Kompressoren og op til to bankflasker kan installeres på den forlængede bundramme. Flaskerne har en kapacitet på 50 eller 80 liter.

  .


  MINI-VERTICUS & VERTICUS

  Den nye MINI-VERTICUS & VERTICUS kompressorer fra BAUER sætter fremtidens standarder for stationære højtrykskompressorsystemer. Serien kombinerer kvalitet og pålidelighed med et helt nyt design, smartphone-forbindelse, online luftkvalitetsovervågning og fremragende ergonomiske funktioner.

  Vi er lige her

  Bay Kompressor ApS
  Fuglebækvej 4A
  DK-2770 Kastrup, Denmark
  CVR-nr: 28308213

  (+45) 3251 1866
  info@BAUER.dk

  Følg os

  Mød os på Facebook.

  Privatlivspolitik og cookies

  Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®