top

industrikompressor

G-RANGE BK

90 - 230 bar, 740 - 920 l/min.

Højtrykskompressor

Den vandkølede og gastætte højtrykskompressor i G-serien, er den moderne industrikompressor til helium, argon og andre ædelgasser. Den er holdbar, har lav vedligeholdelse, pålidelig og den er perfekt, hvis der ønskes en kontinuerlig drift til industrielle formål i mange år.

Genanvendelse af blowby og tabt gas fra det automatiske kondensdræn kombineret med effektiv indkapsling af sikkerhedsventilerne gør, at kompressoren effektivt minimerer gastab. Kompressoren har et lavt olieforbrug, og forlænget ventil levetid. Derudover har den et reduceret støjniveau sammenlignet med luftkølet kompressorer.

I overensstemmelse med dine egne individuelle behov og industrielle krav kan vi også tilbyde dig skræddersyede systemløsninger – ring for at høre nærmere.

Produktoplysninger

B-CONTROL II Kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig.

B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer.

Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

Kompressorblok

Til kompressorer med indsugningstryk har BK23 til BK52 blokserien et tryktæt krumtaphus til en ensartet absorption af de interne gasser.

Vandkøling

Anvendelsen af vandkøling imellem kølertrinene muliggør, at systemet kan absorbere størstedelen af den producerede varme ved kølevandet.Dette vedligeholdelsesvenlige kølekoncept passer især til vanskelige omgivelser, hvor det ikke er muligt at anvende en luftkølet kompressor.

Helium Konfiguration

De tunge kompressorenheder til helium er kendetegnet ved et minimum af gastab. Dette opnås ved at installere et lukket kølevæskekredsløb, hvor gas fra krumtaphusets udluftning, kondensdrænventilerne og sikkerhedsventilerne ledes ind i indsugningsområdet.Kompressorblokken er specielt designet til helium og argon, så det er muligt at opnå de bedste effektivitetshastigheder.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 740 - 920

Bar: 90 - 230

Motor: 22 - 30 kw

Vægt: 1150 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til G-Range BK23 kompressorerne

Pladevarmeveksler sæt

Et pladevarmeveksler sæt kan bruges til at opbygge et dedikeret lukket kompressor kølevandskredsløb. I åbne kølesystemer med ferskvand, saltvand eller åbne køletårne, er en pladevarmeveksler netop vigtigt for, at kompressoren, med kølevand, kan køre med et passende køleniveau og kvalitet.

Varmeveksler sæt

Sættet består af en luft-til-vand varmeveksler, der gør det muligt at betjene vandkølede kompressorenheder uafhængigt af vandforsyningen.

Eksplosionsbeskyttelse

Kompressoren kan leveres med eksplosionsbeskyttelse, hvilket er i overensstemmelse med ATEX-direktiver.

Separat indsugnings- og kondenstank

Enheder kan forsynes med separate indsugnings- og kondensbeholdere. I gastætte kompressorer føres gassen, der frigives med kondensen, ind i kondensbeholderen for efterfølgende at sende det ind i indsugningsbufferbeholderen (og dermed kompressoren).Dette er en effektiv måde at undgå trykstigning i indsugningsområdet.

.


Vi er lige her

Bay Kompressorer ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®