top

Dykkerkompressor

MINI-VERTICUS

150-320 l/min.

MINI-VERTICUS højtrykskompressor

DEN KOMPLETTE KOMPRESSOR 

Den nye MINI-VERTICUS kompressor kombinerer legendariske BAUER kompressorblokke med forbedrede komponenter og moderne design. I det nye design er der fokus på ergonomi, hvilket gør driften så let som muligt, reducerer støj, og øger effektiviteten. Desuden er der fokus på styrke, lang levetid og lave driftsudgifter ved denne version. Det er muligt at få MINI-VERTICUS i en SUPER SILENT version, hvilket er ideelt at anvende i arbejdsmiljøer, hvor der ønskes at minimere støjgener. 

Kompressoren er desuden udstyret med en betjeningsvenlig B-CONTROL MICRO, som nu er mere kraftfuld og klar til at kommunikere med B-APP, som kan benyttes til fjernkontrol og overvågning af kompressoren. BAUERs P41 filtersystem garanterer samtidig at MINI-VERTICUS kompressoren leverer den reneste indåndingsluft i henhold til DIN EN 12021:2014. 

Læs mere om VERTICUS kompressoren her.

MINI-VERTICUS kompressor
MINI-VERTICUS
MINI-VERTICUS
MINI-VERTICUS
Produktoplysninger

IK 100 og IK 120 kompressorblok

Disse BAUER IK 100 og IK 120-serie er nogle kompressorblokke, der er designet til professionelt brug. Blokken er dimensioneret til mere end 30.000 driftstimer. 

Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

IK 12.14 kompressorblok

BAUER IK 12.14 kompressorblok anvendes til åndedræts- og industrielle enheder. Deres holdbarhed, design, pålidelighed og høje kvalitet danner fejlfri drift af kompressoren. Kompressorblokkens cylindere har en fremragende overfladehårdhed (specielt hærdede cylindere), og cylinderne er i stand til at opnå ekstrem lang levetid, kombineret med lavt energiforbrug. 

De slidstærke stempelringe i sluttrykstrinnet minimerer driftsomkostningerne, og gør kompressorblokken både effektiv og pålidelig. Rustfrie kølerrør, som er placeret på køleren i sluttrykstrinnet, danner grundlag for en særlig effektiv køling, og giver således også en meget lang levetid.

P41 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P41 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021:20141. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

1Såfremt enhederne vedligeholdes og er korrekt installeret, som beskrevet i brugermanualen, samt at der anvendes BAUER AERO-GUARD, hvis koncentrationen af CO2 i luftindtaget overstiger de værdier, der er angivet i den gældende standard for åndedrætsluft.

B-CONTROL MICRO Kompressorkontrol

B-CONTROL MICRO er en moderne og brugervenlig kompressorkontrol med farve display. Det er en intelligent styring og en pålidelig overvågning af alle grundlæggende funktioner. Oplysningerne på displayet kan aflæses klart i teksten, og der er mulighed for at vælge imellem forskellige sprog. 

Eksempler på funktionaliteter: 

  • Der kan vælges mellem fuldautomatisk eller halvautomatisk styring 
  • Angivelse af det faktiske tryk, arbejdstid og driftstilstan 
  • Logbog til at overvåge diverse hændelser Informationer vedrørende næste service af kompressoren
  • Temperaturovervågning 
  • Olietryksovervågning CAN bus er inkluderet (for internt brug) 
  • Sporgmuligheder: dansk, norsk, svensk, englesk, tysk, finsk, hollandsk, spansk, fransk m.m. 
  • Nem at softwareopdatere via. SD-kort

B-DRAIN

B-DRAIN er et automatisk kondensdræn som fjerner den kondens, der dannes under komprimering (mix af oile/vand) fra mellemtryksseparatoren og sluttryksseparatoren. Kondensen opsamles i en beholder. Det nyudviklede og patenterede B-DRAIN anvender styrede individuelle magnetventiler til at sikre en pålidelig og automatisk konsensfjernelse fra kompressorseparatorerne. Det inovative design gør det muligt at dræne kondensen kontrolleret og samtidig mindske trykfaldet, hvilket betyder, at der spares energi og kompressorens effektivitet øges. Kondensbeholderen, med 40% mere kapacitet, er integreret i MINI-VERTICUS og VERTICUS kabinettet. Kompressorstyringen overvågner fyldningsniveauet og oplyser operatøren omgånde, hvis kondensbeholderen skal tømmes.

Motor vippeophæng

Integrationen af vippeophænget betyder, at kileremmen ikke længere skal justeres.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 150 - 320

Motor: 4 - 7,5 kw

Netto vægt: 324 - 356 kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til MINI-VERTICUS kompressoren

Super silent version

Super silent kabinettet reducerer støjniveauet markant på kompressoren. Den er derfor ideel for dig, som har fokus på at minimere støjgener i arbejdsmiljøet.På MINI-VERTICUS og VERTICUS kan super silent lydisolering eftermonteres.

P61 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan P61 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021:20141. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

B-APP

B-APP giver brugerne mulighed for at fjernstyre og overvåge kompressoren med den nye B-CONTROL MICRO. B-APP tilbyder også ekstra funktioner såsom produktspecifikke nyheder, videoer , integreret søgefunktion samt beregningsværktøj. Fås i AppStore (iOS) samt på GooglePlay (Android).

Automatisk omskifterfunktion

Den automatiske omskifterfunktion muliggøre, at dykker- og røgdykkerflasker hurtigt bliver fyldt og samtidig parallelt med banksystemet og via kompressoren. Den understøtter derved en fuldautomatisk omskiftning mellem højtryksbank og kompressorenheden.

.

B-DETECTION PLUS i – integreret gasmålesystem

Det er muligt at integrere et gasmålesystem i kompressoren, som overvåger alle gasser i henhold til DIN EN 12021:2014.

B-KOOL køletørrer

I miljøer hvor omgivelsestemperaturen er særdeles høj, kan en B-KOOL køletørrer forhøje filter-levetiden markant. Du kan derfor drage fordel af et meget lavere filter-forbrug og meget længere driftstid

Bundramme

Kompressoren og op til to bankflasker kan installeres på den forlængede bundramme. Flaskerne har en kapacitet på 50 eller 80 liter.

Fyldepanel med reduktionsventil

Valgfrit fyldepanel med 200 og 300 bars fyldeudtag.

B-SECURUS filterovervågning – er et tilbehør til din sikkerhed!

B-SECURUS er en elektronisk overvågning af filterets mætning. Den overvåger kontinuerligt filterets mætningsgrad i form af tør luft. B-SECURUS giver en advarsel kort tid før filteret er mættet, dette sker ved hjælp af et gult blinkende lys. Når filteret er fuldt mættet, giver B-SECURUS en advarsel ved hjælp af en rød kontrol lampe, hvorefter kompressoren lukker ned. Kompressoren kan ikke opstartes igen, før der er installeret et nyt filter. Det er ikke nødvendigt at vedligeholde eller kalibrere B-SECURUS imellem hver filterskift. B-SECURUS kan anvendes på P41, P42, P61 og P81 filstersystemer.

B-CONTROL II kompressorkontrol

B-CONTROL II er den avancerede og opgraderede version af B-CONTROL MICRO. Denne kompressorkontrol har en 5,7″ farve touch-skærm med 10 knapper. Interaktionen mellem operatøren og kompressorkontrollen er brugervenlig og logisk. B-CONTROL II har flere sprog tilgængelig. B-CONTROL II overvåger alle vigtige systemfunktioner. Den kan eksempelvis også anvendes som en integreret styring af et sammenkoblet system med op til fire kompressorer. Der er mulighed for at tilkoble sensorer og enheder til eksempelvis overvågning af mellemtryk og temperaturer. B-CONTROL II kan derfor tilpasses og udvides til at opfylde dine individuelle krav.

AERO-GUARD – en effektiv rensning af CO2 i åndedrætsluften (CO2 scrubber system)

Brugen af AERO-GUARD reducerer CO2 indholdet i åndedrætsluften til ca. en tredjedel af den indsugede luft. De konstant stigende niveauer af CO2 koncentration i luften, er et resultat af ugunstige miljømæssige påvirkninger, hvilket gør det mere og mere vanskeligt for operatøren af fyldestationerne at overholde de maksimale grænseværdier for CO2. Med denne AERO-GUARD er du altid på den sikre side.

Olieniveau-overvågning

Dette er et valgtfrit olieniveauovervågningssystem, som anvendes til en sikker nedlukning af kompressoren, hvis olieniveauet er for lavt. Hvis olieniveauet når minimumsmærket vises det på kontrollen, og kompressoren slukker automatisk af sikkerhedsmæssige årsager. Denne mulighed anbefales især til kompressorer i kontinuerlig drift.


MINI-VERTICUS & VERTICUS

Den nye MINI-VERTICUS & VERTICUS kompressorer fra BAUER sætter fremtidens standarder for stationære højtrykskompressorsystemer. Serien kombinerer kvalitet og pålidelighed med et helt nyt design, smartphone-forbindelse, online luftkvalitetsovervågning og fremragende ergonomiske funktioner.

Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®