top

Dykkerkompressor

COMPACT-LINE JUNIOR

100 l/min.

Junior er den mest kompakte mobile dykkerkompressor til åndeluft. Grundet kompressorens styrke og driftsikkerhed er BAUER JUNIOR blevet en global klassiker.

Junior II tilbyder nu et endnu mere kompakt design og talrige detaljerede forbedringer. BAUER’s patenterede og verdensførende TRIPLEX® filtersystem garanterer samtidig, at kompressoren leverer den reneste åndeluft i henhold til DIN EN 12021

HUSK: Nu med mulighed for AUTO DRAIN (Kondens automatik) & AUTO STOP

Læs mere om vores Oceanus kompresssor her, hvis du har brug for en større kapacitet.

Produktoplysninger

JUNIOR II kompressorblok

Højtrykskompressorblokken er hjertet af Junior kompressoren. Igennem årtier har denne blok vist dens værd, med mere en 100.000 solgte blokke.Den nemt tilgængelige olie-påfyldningsstuds og olieafløb, gør det meget nemt at skifte olie på kompressoren. Ved hjælp af en en oliepind kan oliestanden let kontrolleres. De lange intervaller imellem olieskift, samt de slidstærke stempelringe nedsætter driftsomkostningerne til et minimum.

P21 filtersystem

Når filtersystemet benyttes sammen med originale BAUER filterpatroner, kan p21 filtersystemet, med integreret olie/vandudskillerhus, samt trykholderventil, levere luftkvalitet i overensstemmelse med DIN EN 12021. Den type godkendte og plomberet sikkerhedsventil sørger for sikker drift.

B-TIMER – filter overvågning

Den unikke mini-computer viser driftstimer og det nuværende mætningsniveau af filterpatronen. B-TIMEREN signalerer samtidig, når der er behov for at skifte filter. Det vil desuden fremgå i displayet, hvilket nummer filterpatronen har.

Fyldehåndtag

Fyldehåndtaget er komplet med et sluttryksmanometer. Manometeret gør det nemt at følge fyldetrykket til enhver tid, og er beskyttet af en slidstærk gummikappe.

Fyldehåndtag

Højkvalitet UNIMAM højtryksfyldeslange er lavet af langtidsholdbart slangemateriale, og sikrer en fleksibel og sikker håndtering.

GS mark

Det velkendte GS mærke, som leveres som standard med JUNIOR, sikrer, at kompressoren er blevet testet, og opfylder derfor de strenge krav inden for German Equipment and Product Safety Act. Desuden er det i overensstemmelse med alle DIN standarder.

Specifikationer

Data

Liter i minuttet: 100

Motor: 2.2 –  4kw

Netto vægt: 44 – 46kg

Download komplet datablad

Tilbehør

Nedenfor vises et udvalg af tilbehør, som kan tilkøbes til Junior kompressoren

Trolley

Denne transportvogn for Compact-Line enhederne, er designet til enkel og sikker transport af din kompressor tværs over ethvert terræn. Ved at dreje et håndtag gives der mulighed for at sikre din Junior kompressor eller Oceanus kompressor på plads, og derved kan man nemt løfte kompressoren. Længden af håndtaget kan justeres, samt afmonteres, hvis kompressoren skal transporteres i en bil.

Automatisk kondensdræn og autostop

Kondensdrænet fjerner automatisk vand fra mellemtryks-seperatoren og slutryks-sepetatoren, både under drift og nedluking. Dette gør, at man som bruger ikke længere skal bruge tid på at dræne kondensen manuelt. En anden fordel er, at kompressoren automatisk slukker, når det endelige tryk er nået.

Switch-over device PN 300/200 bar

Et valgfrit tilbehør, som der gør det nemt at skifte mellem 200 og 300 bars fyldning. For at beskytte de to trykområder, er der monteret en godkendt sluttrykssikkerhedsventil.

Supplerende fyldehåndtag PN 200 eller PN 300 bar

Der er mulighed for at supplere det eksisterende fyldehåndtag med et eller flere fyldehåndtag. Desuden er det muligt at få fyldeslangerne i forskellige længder.

Anden volt/frekvens

Alle elektriske motorer er tilgængelige med andre volt og andre frekvenser. Der er mulighed for 110 til 691 volt ved 50/60 Hz.

Rustfri stålramme og bærehåndtag

Det rustfrie stål design giver den bedst mulige beskyttelse mod korrosion ved anvendelse i tropiske områder eller på havet.


Vi er lige her

Bay Kompressor ApS
Fuglebækvej 4A
DK-2770 Kastrup, Denmark
CVR-nr: 28308213

(+45) 3251 1866
info@BAUER.dk

Følg os

Mød os på Facebook.

Privatlivspolitik og cookies

Copyright © 2020 Bay Kompressorer. Alle rettigheder forbeholdes – Design by DAN®